RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Square Enix)

Synes du dette er sexy?

Sist oppdatert:
Det er i så fall ikke hensikten, hevder spillstudioet bak «The 3rd Birthday: Parasite Eve».

Spillstudioet Square Enix medgir at det kommende spillet «The 3rd Birthday: Parasite Eve» har innhold enkelte spillere vil synes er erotisk, men insisterer overfor nettsiden Eurogamer at det hensikten med innholdet ikke er å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Klærne rives av

«The 3rd Birthday: Parasite Eve» slippes eksklusivt til Playstation Portable. Her slåss heltinnen Aya Brea mot enorme fiender, og i kampens hete vil klærne bli revet av henne. «Plausibelt og realistisk», sier den legendariske «Final Fantasy»-utvikleren Yoshinori Kitase til nettsiden.

- Man kan reelt sett synes at enkelte funksjoner er erotiske eller sexy. For eksempel vil Ayas klær rives av og i stykker for å vise mer hud, noe mange spillere vil synes er sexy. sier Kitase.

- Realistisk

- Men vi gjør ikke det for vi ønsket å vise henne fram i et veldig sexy lys. Det er mer fordi slik er virkeligheten. Når du slåss vil du selvsagt bli revet i og skadet, fortsetter utvikleren.

«The 3rd Birthday: Parasite Eve» er et actionrollespill til PSP. Originalspillet ble første gang utgitt på PSOne i 1998. Ifølge Kitase er ikke «The 3rd Birthday» en oppfølger, men en ny start på serien.

«The 3rd Birthday: Parasite Eve» slippes i Europa i løpet av vinteren 2010.

Synes du «The 3rd Birthday: Parasite Eve» er sexy? Se, og døm selg:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere