RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takker nei til landslaget

Sist oppdatert:

VIF-manager Martin Andresen fullførte i helgen D-trenerutdannelsen, den nest høyeste utdannelsen en fotballtrener kan ha i Europa. Det neste steget på Andresens utdannelse er UEFA Pro trenerutdannelsen.

- Jeg fullførte nå i helgen og det er godt å være ferdig med denne delen av trenerutdannelse, sier Andresen til vif-fotball.no.

- Neste år regner jeg med å ta UEFA Pro trenerutdannelsen.

Også Vålerengas juniortrener Raymond Mikkelsen fullførte sin D-trenerutdannelse denne helgen.

Takker nei til landslaget

Andresen bestod uten problemer på sin D-treneroppgave, men måtte på grunn av dette melde forfall til futsal-landslagets samling.

- Naturlig nok måtte jeg prioritere utdannelsen min, og da fikk jeg dessverre ikke vært med på landslagssamlingen i KFUM-hallen denne helgen. Den måtte jeg nesten vært med på om jeg skulle vært med videre.

- Samtidig skal futsal-landslaget spille sine kamper midt i vår kampsesong i Tippeligaen, og jeg ønsker naturlig nok å ha fokus på jobben i Vålerenga, avslutter Andresen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere