RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg: - Tilsynssak lagt død

Tandbergs finansdirektør Terje Rogne sier til iMarkedet at Kredittilsynets innsidesak er "lagt død fra deres side". Rogne og andre kilder bekrefter overfor iMarkedet at primærinnsiderne ikke var i Økokrims og Kredittilsynets søkelys
Sist oppdatert:
Les hva iMarkedet skrev om razziaen fredag: Tilsynet på razzia hos Tandberg - datterselskap siktet for lekkasjer(Ny3)

Fredag meldte iMarkedet at Kredittilsynet og Økokrim trappet opp mannsterke i Tandbergs lokaler. Tilsynet var ute etter informasjon om ansattes bruk av innsideinformasjon i forkant av resultatvarselet 5. desember. Tilsynet mistenkte ansatte for å ha benyttet informasjonen til å selge aksjer.

Rogne sier til iMarkedet at det har vært ansatte i Tandberg som har vært under undersøkelse. Det har altså ikke vært primærinnsiderne i selskapet som har vært i søkelyset, bekrefter han til iMarkedet. Dette er på linje med hva Finansavisen skrev lørdag. Også andre kilder iMarkedet har vært i kontakt med bekrefter at det har vært andre enn primærinnsiderne som har vært i søkelyset.

- Dette er egentlig ingen sak lenger. Vi vet at det ikke er grunnlag for noen sak. Fra vår side er denne saken lagt død, sier Rogne til iMarkedet.

Avdelingssjef Eirik Bunæs i Kredittilsynet var ikke tilgjengelig for kommentar mandag formiddag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere