RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg Data-konkurrent med positivt resultatvarsel

Sist oppdatert:
Datalagringsselskapet StorageTek har kommet med et positivt resultatvarsel for fjerde kvartal, og selskapet regner med å slå egen guiding og analytikernes estimater for kvartalet
Det går frem av en melding fra selskapet.

StorageTek forventer nå en økning i produktsalgsinntektene på 25 prosent i forhold til tredje kvartal, mens tjenesteinntektene er ventet å bli på 200 millioner dollar.

Dette er ventet å generere et resultat pr. aksje på over 45 cent. Konsensus ligger ifølge Thomson First Call på 36 cent pr. aksje for fjerde kvartal.

- Vi er fornøyd med å kunne annonsere bedre enn forventede resultater for fjerde kvartal i det vil forblir fokusert på vår strategi om å skape vekst over hele produktspekteret. I tillegg har vår kassabeholdning økt med 650 millioner dollar, sier styreformann og konsernsjef Patrick J. Martin i StorageTek i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere