RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tandberg-sjef irriterer Økokrim

Tandbergs finansdirektør Terje Rognes utsagn om at innsidesaken som medførte Økokrim-razzia forrige fredag er "lagt død" irriterer Økokrim. - Den er ikke lagt død, er den klare meldingen fra Økokrim
Sist oppdatert:
– Nå er dette en Økokrim-sak, en politisak. Den er ikke lagt død, sier førstestatsadvokat Trond Eirik Schea i Økokrim til Dagens Næringsliv.

Schea misliker også at Tandberg bagatelliserer saken ved å kalle det en "kontroll", mens det faktisk ble gjort en rekke beslag. Dette oppfatter Økokrim som upresist fra Tandbergs side, ifølge avisen.

Det var fredag ettermiddag Tandberg sendte ut en melding om at Økokrim hadde gjennomført razzia mot Tandberg og datterselskapet Tandberg Telecom etter mistanke om informasjonslekkasje i forkant av resultatvarslet som sendte Tandberg-kursen i stup i desember.

I går sa Rogne til iMarkedet at saken var "lagt død" fra deres side ( Tandberg: - Tilsynssak lagt død ).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere