RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor kommitert til Thailand

Telenor-sjef John Fredrik Baksaas sier at selskapet er kommitert til å fortsette å utvikle det thailandske telemarkedet gjennom sine investeringer i Total Access og Ucom
Sist oppdatert:
Det kom frem i forbindelse med Baksaas besøk i Thailand torsdag. Det melder Dow Jones Newswire.

Telenor eier 30 prosent i mobilselskapet Total Acces Communications (TAC) og 25 prosent i United Communications (Ucom). Bencharongkul-familien er stor eiere i begge selskaper.

Thailand vedtok tirsdag en reform i avgiftstrukturen for telekomoperatørene i landet, og Baksaas uttalte seg ifølge Dow Jones positivt om utviklingen.

Thailand har vedtatt å erstatte mesteparten av lisensavgiftene som betales gjennom inntektsfordelingsavtaler med myndighetene, med en skatt.

- Så lenge skatten gjelder alle aktørene og konkurranseforholdene er like, er vi fornøyd, sa Baksaas til reportere torsdag.

TAC er i dag nummer to i Thailand, og Baksaas forventer fortsatt signifikant vekst.

Ved utgangen av november hadde storebror Advanced Info 9,96 millioner abonnenter, mens TAC hadde 5,33 millioner.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere