RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor tar russisk tenkepause

Sist oppdatert:
Etter gårsdagens nederlag på Vimpelcoms generalforsamling er Telenors toppsjef, Jon Fredrik Baksaas, i tenkeboksen for hva han skal gjøre med selskapet fremover
I går tapte Telenor i VimpelComs generalforsamling. Selskapet hadde nominert tre uavhengige styremedlemmer, men fikk bare inn en: Styreformann Jo Lunder.

Nå går Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor, i tenkeboksen for hva han skal gjøre med sin russiske mobilinvestering som er verd 20 milliarder kroner. Den har han muligens mistet kontrollen over etter gårsdagens generalforsamling.

- Vi har bidratt voldsomt til Vimpelcoms fremtid per dags dato, Og slutter ikke arbeide for selskapet på grunn av at vi har gått gjennom dette. Å svare svart hvitt på det spørsmålet er ikke aktuelt nå. Det er for tidlig, svarer Baksaas på Aftenpostens spørsmål om Telenor vil fortsette som eier i Vimpelcom.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere