RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor vil fortsatt kjøpe Sonofon

Telenor er fortsatt interessert i å overta hele det danske mobilselskapet Sonofon
Sist oppdatert:
Den siste tiden har Telenor hatt fokus på på kutte gjeld i stedet for å gjøre nye oppkjøp, men drømmen om å overta hele Sononfon er ikke død. Da må Telenor kjøpe ut amerikanske Bell Souths andel på 46,5 prosent, muligens for rundt 3 milliarder kroner.

- Det er ingen hemmelighet at vi er interessert. Sonofon har imidlertid en bra driftsmessig utvikling, og samarbeidet mellom oss og Bell South er positivt, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor til Finansavisen.

Telenor kjøpte sin andel i Sonsofon for 14,5 milliarder kroner på toppen av boomen i 2000, men denne er nå av- og nedskrevet til 3 milliarder kroner i Telenors regnskaper, og Baksaas antyder at det kan være prisnivået Telenor kan tenke seg å betale for Bell Souths andel også, ifølge Finansavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere