RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terra går for energi/offshore og teknologi

Meglerhuset Terra Fonds er ute med sine favorittaksjer ved starten av 2003. Her ser du hvilke aksjer meglerhuset satser på
Sist oppdatert:
Hver uke er meglerhuset Terra Fonds ute med sine favorittaksjer innen ulike sektorer. Disse aksjene putter meglerhuset inn i en ukesportefølje, som har vist svært god avkastning mot hovedindeksen de siste årene.

Meglerhuset synes denne uken at Smedvig-aksjen fortjener en plass i porteføljen. Statoil tar ut av listen over denne ukens favorittaksjer.

- Smedvig er en av favorittene til de fleste forvalterne når de fokuserer på et oppsving i sektoren. Vår analytiker på aksjen, Stian Eliassen, har et kursmål på 65 kroner for Smedvig, og tror på økt aktivitet i sektoren med start i andre halvår og fortsettende inn i 2005, skriver Terra til kundene.

Meglerhuset skriver videre dette:

- Ser vi på sektorer og enkeltaksjer har det de siste dagene vært kraftig trykk på aksjer og sektorer man tror på i 2004. Her trekkes energi/offshore og teknologi frem blant mange, med favoritter som Smedvig, Fred. Olsen Energy, Ementor og Tomra, skriver Terra til sine kunder.

Dette er Terra-porteføljen:

* Telenor
* Smedvig A
* Norsk Hydro
* Ementor
* Det Norske Oljeselskap (DNO)
* Storebrand

Avkastning:

Porteføljen sist uke: 3,6 prosent.
Hovedindeksen sist uke: 2,0 prosent.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere