RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Ebay)

Tidenes mest absurde Halloween-kostyme?

Sist oppdatert:
Ikke kjøp denne til barna dine.

Hvert år før halloween prøver leketøysbutikkene å overgå hverandre i hvem som har de mest kreative halloween-kostymenene.

Noen er skumle, mens andre er bare søte. Dette kostymet ble forsøkt solgt på Ebay nylig, og føyer seg inn i rekken av tidenes mest smakløse halloween-kostymer.

Ble raskt fjernet
Ebay-brukeren «Realface13» prøvde nylig å selge denne James Holmes-masken for 500 dollar. Masken, som skal forestille James Holmes, som drepte 12 og skadet 58 under kinomassakren 20. juli i år, er kanskje et av tidenes minst sjarmerende Halloween-kostymer.

Selgeren skrev følgende i annonseteksten

«Med denne masken kan du sjokkere alle du kjenner. Forestill deg at du har masken av en av USAs verste massemordere gjennom tidene.»

Det var Denver Westword som rakk å plukke opp annonsen før den ble fjernet.

En representant for nettauksjonen fortalte 9News at annonsen var fjernet fordi masken brøt med selskapets etiske regelverk.

Mest lest i Nettvisen nå:

Vant masken i poker
- Ebay tillater ikke annonser som prøver å profittere på menneskelig tragedie og lidelse. Av respekt for ofrene har vi derfor fjernet annonsen, sier selskapet i en uttalelse.

Masken ble spesiallaget av en designer til en privat samling.

Selgeren hevder at han vant masken over et slag poker i Europa.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere