RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbake til gråmarkedet

Sist oppdatert:
Tidligere toppsjef i Active 24 har blitt ansatt i et selskap i gråmarkedet.
Tidligere konsernsjef Thomas Christensen i Active 24 er blitt ansatt som ny finansdirektør i det unoterte teknologiiselskapet NetConnect Systems.

- Jeg har stor tro på NetConnect, og tror at nettbaserte løsninger for møtevirksomhet vil ha sterk vekst i årene som kommer, skriver Thomas Christensen i en pressemelding.

- Det er viktig å styrke arbeidet med å synliggjøre selskapet eksternt. En måte vi vurderer å posisjonere oss på i det voksende markedet er blant annet gjennom strategiske oppkjøp, fortsetter Christensen.

Etter at Mamut kjøpte Active 24 har derfor Christensen funnet seg en annen jobb.

- Vi gleder oss over å ha Thomas Christensen med på laget. Thomas' brede erfaring, solide faglige kompetanse og høye ambisjoner vil være viktige bidrag i det pågående arbeidet mot børsnotering. Thomas vil også spille en sentral rolle i våre M&A-prosesser og i forhold til kapitalmarkedet, uttaler konsernsjef Rolf Larsen i NetConnect.

Thomas Christensen har kjøpt NetConnect-aksjer i markedet, slik at han nå eier 98.710 aksjer i selskapet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere