RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for innsidehandel

Sist oppdatert:
Oppgjøret etter revisjonsskandalen i Qwest Communication er endelig igang. Så langt er den tidligere toppsjefen tiltalt for 42 tilfeller av ulovlig innsidehande
Den tidligere konsernsjefen i teleselskapet Qwest Communications, Joseph Nacchio, har endelig blitt tiltalt for økonomisk kriminalitet. Qwest Communications var innblandet i en katastrofal revisjonsskandale som hvor det var mange milliarder dollar involvert. Joseph Nacchio ble igår tiltalt for 42 brudd på innsidehandelloven, hvor han i tiltalen blir beskyld for å ha solgt unna aksjer for over 100 millioner dollar. Aksjene ble solgt samtidig som han visste at selskapet ikke klarte å nå de urealistisk høye forventningene.

Den tidligere konsernsjefen uttalte til pressen at han var lettet over at saken i mot ham endelig kom i gang. Etter å ha hevdet sin uskyld i retten stilte han en kausjon på 2 millioner dollar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere