RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To drept under protester i Venezuela

Sist oppdatert:
Caracas (NTB-AFP-Reuters): En politimann og en sivilperson døde i forbindelse med demonstrasjoner mot Venezuelas president Nicolás Maduro i Caracas torsdag.

Dermed er dødstallet under bølgen av demonstrasjoner som har rystet Venezuela i flere uker, steget til 20.

De to mistet livet i forbindelse med håndgemeng som oppsto rundt en veisperring som var satt opp av motstandere av Maduro i et middelklassenabolag i den venezuelanske hovedstaden.

Menn på motorsykler som forsøkte å rydde bort barrikaden, ble angrepet av beboere i bygningene rundt veisperringen.

Politimannen døde på sykehus av skadene han fikk da han ble skutt i brystet, og mens den andre personen, en av motorsyklistene, ble skutt i halsen. Ytterligere en motorsyklist ligger alvorlig skadd på sykehus.

Studenter leder an i demonstrasjonene som begynte i begynnelsen av februar mot skyhøy kriminalitet, varemangel og pågripelser av demonstranter.

Maduro og hans venstreorienterte regime beskylder demonstrantene for å være ledd i et USA-støttet forsøk på å destabilisere og styrte regjeringen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere