RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To savnet etter forlis i Nordsjøen

Sist oppdatert:
Tre personer var funnet og to var sent søndag kveld fremdeles savnet etter at en britisk fiskebåt gikk ned i den britiske delen av Nordsjøen tidligere på dagen.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge bidro med helikopter i søk etter de savnede. Båten skal ha gått ned 81 nautiske mil vest av Ekofiskfeltet. Fiskebåten heter Ocean Way og var hjemmehørende i Northumberland.

– Vi ble forespurt av engelsk redningstjeneste om vi kunne bistå med et ekstra helikopter som var stasjonert på Ekofiskfeltet fordi det var nærmest. Det avsluttet søket ved 22-tiden uten at noen flere var funnet, sier redningsleder Ben Vikøren ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NTB.

Helikopteret tilhører Philips Petroleum Company og er stasjonert på selskapets plattform Ekofisk. Etter å ha avsluttet sitt bidrag til letingen returnerte helikopteret til plattformen.

Mannskapet på fem besto av britiske og filippinske statsborgere. Tre av de fem som var om bord i båten, er funnet og fraktet til land. HRS har ikke hatt opplysninger om deres tilstand. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere