RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To siktet for voldtekt i Trondheim

Sist oppdatert:
En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for voldtekt av en 19 år gammel kvinne i en leilighet i Trondheim natt til lørdag.

Også eieren av leiligheten, en 18 år gammel mann, er siktet i saken. De to siktede sitter i avhør søndag formiddag. Det vil tas stilling til varetektsfengsling mandag.

Politiet i Trondheim ble klokken 3.38 natt til søndag oppsøkt av en 19 år gammel kvinne som kom sammen med en venninne for å anmelde en voldtekt. Overgrepet skal ha skjedd innendørs i en leilighet på Heimdal.

– Politiet drar til adressen og der treffer vi den som vi mener er mistenkt. Også innehaveren av leiligheten er pågrepet, siktet for å ha vært til stede mens overgrepet skjedde, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NTB.

Politiet kjenner ikke til alle forhold rundt saken, eller hvordan de involverte kjenner hverandre.

Den 20-årige antatte gjerningsmannen ble søndag morgen undersøkt for tekniske spor. Samtidig var den unge kvinnen overført til voldtektsmottaket på St. Olavs hospital. Politiets krimteknikere har også undersøk leiligheten på Heimdal. (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere