RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tolv evakuert etter jordras over toglinje

Melhus (NTB): Et 50 meter bredt jordras sperrer jernbanelinjen ved Søberg sør for Melhus i Sør-Trøndelag. I alt er tolv personer evakuert.

Ingen tog var i nærheten da raset gikk, men kjøreledningen er revet ned. Politiet er sikre på at ingen personer ble tatt av raset, som gikk klokken 21.45.

Det brant en stund i en trafostasjon i nærheten av rasstedet, men den ble raskt slukket, opplyser Anlaug Oseid, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, til NTB.

- Et av husene fikk inngangspartiet ødelagt, mens en vindusrute ble knust på et annet. Raset gikk på hver sin side av disse to husene, sier Oseid.

Operasjonslederen legger til at det i alt dreier seg om tolv personer. Åtte av dem har blitt innlosjert på hotell, mens fire andre overnatter hos venner. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere