RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Art of Taste)

Tradisjonsmat med en vri

Lek med tradisjoner skaper overraskelser, spenning og humør. Er du lei av de tradisjonelle middagene? Ukens helgemeny snur vante forestillinger på hodet.

Julen er en tid for tradisjoner, men det er også en tid for lek. Lek med tradisjoner skaper overraskelser, spenning og humør. Kanskje det er løsningen når gamle familiekonstellasjoner står i stampe og ribbefettet legger en klam demper på forsamlingen?

Her er en artig og god tre-retters meny som snur vante forestillinger på hodet:

Franske røkelakstoaster med dijonsennep og gressløk

Ribbe dagen derpå

Marsipanlasagne

Er du interessert i flere oppskrifter, finner du over 1200 stykker her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere