RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tre om Tandberg

Sist oppdatert:
Meglerhusene Cheuvreux, Alfred Berg og First har alle analytikere som er negative til toppsjef Andrew Miller og Tandberg
Dette skriver Finansavisen.

Cheuvreux-analytikeren Knut Løvstad sier til avisen at det er vanskelig å få oversikt over Tandberg akkurat nå. Derfor anbefaler han kundene å holde seg unna. Han trekker frem den dårlige dollarutviklingen som en av årsakene til at man bør holde seg unna Tandberg-aksjen. Løvstad har en underpreform-anbefaling.

Morten Sundstø i Alfred Berg sier til Finansavisen at han tror både dollareffekten og prispress går utover Tandbergs estimater. Han tror Tandberg får negativ resultatutvikling i 2003. Sundstø har en reduser-anbefaling.

First-analytikeren Ole Petter Kjerkreit mener at økt konkurranse for Tandberg i det offentlige markedet vil slå negativt ut. Analytikeren har en reduser-anbefaling på Tandberg-aksjen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere