RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trillemarka-kommuner utsetter behandlingen

Prestfoss (NTB): De tre kommunene Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal vil trolig vente med å behandle storsatsingen Arena Trillemarka til et fellesmøte senere denne måneden.

Formannskapet i Sigdal kommune utsatte onsdag behandlingen av Arena Trillemarka. Fra før har også formannskapet i Nore og Uvdal gjort det samme.

Prosjektet har en prislapp på nærmere 18 millioner kroner. EU-systemet kan trolig bidra med inntil 4 millioner kroner i støtte, noe som i så fall vil forutsette positive vedtak i Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal innen 15. mars, opplyser fungerende ordfører Runolv Stegane (V) i Sigdal.

Han mener det er behov for mer informasjon i saken, og at det er viktig å samle lokal støtte bak et prosjekt der kommunene selv må bidra med 5-6 millioner kroner.

De tre kommunene vil trolig bestemme seg i saken etter et fellesmøte for formannskapene som skal holdes i Rollag 18. februar. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere