RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Merkantildata-tall blir non-event

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier tror Arne A. Jensens og Merkantildatas resultatpresentasjon blir et non-event
Tidligere har Merkantildata guidet markedet mot at Eterra-delen vil få et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) som var litt bedre enn i tredje kvartal og et nullresultat for Ementor. I tillegg til dette annonserte Eterra at et tap relatert til Utfors-problemene ville bli på 7 millioner kroner i fjerde kvartal.

Analytikernes konsensusestimater ligger nær Merkantildatas tidligere guidance.

Non-event

Meglerhuset ABG Sundal Collier venter ingen overraskelser når Merkantildata legger frem tallene torsdag 13. februar. Det faktum at Merkantildata ikke har vært ute med et resultatvarsel, fjerner nedside-risikoen for investorene, mener meglerhuset.

ABG mener at det mest interessante med torsdagens rapport er om selskapet holder seg til første kvartals guidance og selskapets utviklingen i kontantstrømmen i fjerde kvartal.

Meglerhuset tror at det underliggende IT-markedet vil være utfordrene i 2003. Derfor beholdes "Hold-anbefalingen" på Merkantildata-aksjen.

Oppsummering:

Anbefaling: Hold
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 11. februar 2003

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere