RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på boligprisoppgang

Sist oppdatert:
Det norske folk tror på til dels betydelig prisoppgang i boligmarkedet i 2004
Tre av fire nordmenn tror prisene skal litt eller betydelig opp, mens det knapt er noen som tror på prisnedgang i 2004. Dette viser en undersøkelse gjennomført av analysebyrået Infact for eiendomsmegler Krogsveen AS.

Hovedkonklusjonen er at det norske folk nærmest unisont tror på prisoppgang i boligmarkedet gjennom 2004. 17 prosent tror prisene skal betydelig opp, 58 prosent litt opp. I sum betyr dette at tre av fire (75 prosent) tror prisene skal opp i 2004. Sammenlignbare tall fra to år tilbake, da nordmenn ble spurt om forventninger til 2002, var 58 prosent.

– Når tre av fire nordmenn forventer at prisene vil gå opp, så vil de gå opp, sier adm. direktør Geir Hantveit i Krogsveen AS.

Knapt noen tror på prisnedgang. I dag er under fem prosent som tror på prisnedgang, tilsvarende tall for samme tid i 2002 var 12 prosent.

Undersøkelsen forteller er Oslo-folk har størst tro på prisoppgang gjennom 2004: 83,5 prosent av innbyggerne i hovedstaden tror på prisoppgang.

Undersøkelsen er landsrepresentativ og gjennomført med 1006 respondenter. Spørsmålet var "Hvordan tror du prisene på boligmarkedet vil utvikle seg i 2004?"

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere