RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
President Donald Trump beæret avgangsstudenter ved kystvaktens akademi i New London i Connecticut med en tale der budskapet var at de ikke må gi opp når motgangen blir stor.
President Donald Trump beæret avgangsstudenter ved kystvaktens akademi i New London i Connecticut med en tale der budskapet var at de ikke må gi opp når motgangen blir stor. Foto: Steven Senne (AP)

Trump sier han er dårligst behandlet av alle politikere i historien

USAs president Donald Trump sier han er blitt dårligst og mest urettferdig behandlet av alle verdenshistoriens politikere.

Det var i en tale til avgangsstudenter ved den amerikanske kystvaktens akademi i New London i Connecticut at Trump onsdag fortalte om hvor dårlig behandlet han har blitt.

– Det dere må gjøre er å bøye hodene og kjempe, kjempe, kjempe, var Trumps råd til studentene.

Les også: Trump skaper frykt på børsene

Deretter dreide han talen over på det han kalte urettferdig behandling av mediene, men uten å henvise direkte til de siste dagenes skandaleoppslag i forbindelse med at han ga FBI-sjef James Comey sparken.

– Ingen annen politiker i historien har blitt behandlet dårligere eller mer urettferdig, sa Trump.

– Men dere kan ikke la kritikere eller sytepaver hindre drømmene dere bærer på, sa Trump videre.

Han understreket at det amerikanske folk har forståelse for planene han håper å kunne gjennomføre og la til at han ikke ble valgt for å tjene amerikanske medier eller den politiske eliten.

(©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere