RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Tullesatanist» dømt for geitedrap

Dom: Si «unnskyld»!

En australsk kvinne som stjal en geit og senere slaktet den i en kirke i det som skal ha vært en parodi på et satanisk ritual, har blitt dømt til å si unnskyld til kirken og geitas eier.

Det var fredag den 13. da Tracey Arnold (26) var ute på en fuktig byrunde med venner og de kom på ideen om å stjele geita «Maddie» fra hagen til et tilfeldig hus nord i byen Brisbane.

Den feststemte gjengen brøt seg så inn i en lokal kirke, mens de dro geita med seg på en provisorisk talerstol og drepte den i det de refererer til som et «tullesatanistisk» ritual, ifølge Brisbane-avisa Courier Mail.

Geitas hode ble senere funnet av politiet i fryseren hjemme hos Arnold, sammen med et kamera med bilder fra hendelsen. Alle de medvirkende gjorde politiets jobb enkel ved at samtlige var avbildet i kirken med geitas hode.

Arnolds advokat har forklart for rettsmyndighetene i Brisbane at hans klient ikke hadde «makabre hensikter» men at alkoholen hun hadde inntatt den kvelden virket hemmende på dømmekraften hennes.

Arnold ble dømt til å personlig unnskylde seg til geitas eier og til Bellbowrie Community Church der ritualet foregikk.

I tillegg må hun gjennomgå psykiatrisk behandling og betale usle 70 australske dollar (nærmere 350 kroner) i oppreisning til geitas eier. Kirken får imidlertid i overkant av 8000 kroner av Arnold for vandalisering.

Noen som sa fylla har skylda?

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere