RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV2-tall svekket av Kanal24

Sist oppdatert:
Selve TV-driften til Kåre Valebrokk og TV2 viser bedring, men resultat for første kvartal trekkes ned av Kanal24. Nå er Kanal24-investeringen skrevet ned til null
(Korrigert Kanal24-underskudd)

TV2-konsernet fikk et resultat før skatt på 0,1 millioner kroner i første kvartal. Dette var opp fra minus 8,3 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Bunnlinjen til TV-konsernet ble svekket med 11 millioner kroner fra radiokanalen Kanal24. Dette er TV2s andel av underskuddet til Kanal24 i første kvartal.

Kanal24 tapte dermed rundt 33 millioner kroner i første kvartal ettersom TV2 har en eierandel på drøyt 34 prosent i Kanal24.

Det opplyses også at TV2s eierandel i Kanal 24 skrives ned til null. Disse aksjene var tidligere verdsatt til 10 millioner kroner i bøkene til TV2.

Den rene TV-driften til TV2 viser imidlertid klar bedring i første kvartal. Driftsresultatet til TV2 var på sterke 17,2 millioner kroner i siste kvartal, mot minus 0,3 millioner kroner.

TV2 opplyser også at Nettavisen og TV2 Interaktiv går med overskudd.

Les mer om TV2-tallene hos Propaganda:

Mediekanalen Propaganda

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere