RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvenge-selskap bryter lånebetingelsene

Sist oppdatert:
Børsnoterte Investra, som kontrolleres av brødrene Øystein (bilde) og Torstein Tvenge, er nå i konflikt med betingelsene i låneavtalen med en av sine kreditorer. Selskapet ønskes strøket fra Oslo Børs
Det er på grunn av verdiutviklingen innenfor venture-investeringer og aksjer at Investra er i brudd med betingelser i låneavtale med en av sine finanskreditorer, ifølge en børsmelding.

Det er kravet til verdijustert egenkapital som er brutt.

- I denne forbindelse har Investra tatt kontakt med sine finanskreditorer for å få deres tilslutning til selskapets videre strategi, skriver Investra i en børsmelding.

Investra ønsker nå å bli strøket fra notering på Oslo Børs. Årsaken er manglende likviditet i aksjen. Styret vil avholde en ekstraordinør generalforsamling 7. februar for å vedta strykning.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere