RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uklar børsfremtid for Bergesen

Sist oppdatert:
Andreas Sohmen-Pao vil ikke si noe klart om hva familien vil gjøre med Bergesen, skulle minoritetesaksjonærene bli sittende med mer enn 10 prosent
På en pressekonferanse i dag ville ikke Sohmen-familiens representant, Andreas Sohmen-Pao gi noen avklaring på Bergesens skjebne som børsnotert selskapet etter at det pliktige tilbudet utløper.

Sohmen-familien vi selskapet Wrold Nordic ApS har i dag kjøpt seg opp til 51,5 prosent av stemmene i det tradisjonsrike rederiet, og vil fremsette et pliktig tilbud.

- Vi vil se på det etter at det pliktige tilbudet er avsluttet, sa Sohmen-Pao på spørsmål fra iMarkedet.

Han vilel heller ikke si om en avnotering av Bergesen er Sohmen-familiens endelige mål med oppkjøpet. Det ble i hans presentasjon på pressekonferansen lagt stor vekt på at Bergesen skal fortsette som selvstendig rederi med hovedkvarter i Norge.

På spørsmål fra iMarkedet om hva som var målsetningen da familien startet å kjøpe seg opp for to års siden, svarte Sohmen-Pao at det var en passiv investering i et godt selskap.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere