RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 4-åring kidnappet fra fest

Den unge jenta forsvant da familien så på rakettene i Malmø sentrum.
Sist oppdatert:

– Vi legger ned store ressurser og søker for fullt rundt bostedet, og området der hun forsvant. Vi har avhørt hennes foreldre og andre pårørende.

- Det har kommet fram opplysninger som gjør av vi mistenker noe kriminelt. Hva det er, vil jeg ikke si, sier Charlie Nilsson ved politiet i Malmø til svenske Aftonbladet.

Den fire år gamle jenta hadde sett på fyrverkeriet ved Gustav Adolfs torg i Maømø da hun forsvant. Familien lette i området i cirka en halv time før de varslet politiet klokken 00.40.

Et 40-talls politi i biler og til fots har søkt i området i hele natt. Etter å ha lett i åtte timer begynte politiet å etterforske en mulig kidnapping. Opplysninger som har kommet fram, har altså styrket mistanken om dette.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere