RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skuddveksling i Aceh

Medlemmer av FNs nødhjelpsstab i Indonesia melder om skuddveksling i flodbølgerammede Banda Aceh.
Sist oppdatert:

- Det er meldt om skuddvekslinger fra medlemmer av FNs stab i Banda Aceh, melder nyhetsbyrået Associated Press.

En underforstått enighet om midlertidig våpenhvile etter tsunamikatastrofen, var lørdag tilsynelatende over I den kriserammede regionen Banda Aceh I Indonesia.

FN-representanter for USA og Australia, rapporterte lørdag om at de hadde registrert potensielle trusler, og at de var fornøyde med at indonesiske styrker er tilstede med beskyttelse. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

Påståtte separatistopprørere ble onsdag angrepet av regjeringsstyrker. Angrepet resulterte i at to av frigjøringskrigerne mistet livet.

Etter skuddveksklingen lørdag, rettet mot politisjefen i Banda Acehs hus, skal ingen være drept. Huset ligger like i nærheten av det provisoriske FN-hovedkvarteret for nødhjelp i byen, men ingen skudd skal ha vært rettet mot bygningen, melder AP.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere