RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

34 druknet i Somalia

Kun tre personer reddet seg inn til land, da en båt med 37 personer og 1200 sauer og geiter ombord, gikk ned utenfor Somalia.
Sist oppdatert:

Det opplyser en representant for somaliske myndigheter til Reuters.

Somalia er et av landene som har vært rammet av tsunamikatastrofen, etter jordskjelvet utenfor Sumatra den 26. desember.

- 37 personer var ombord, og bare tre klarte å komme seg til land, sier talsmann for Somalias eksilregjering Yusuf Ismail Baribari.

Båten var på vei fra Bossasso nord i Somalia til Mekelle sør i Yemen, og hadde med seg 37 mennesker og 1.200 sauer og geiter, da den sank.

Dødstallene i Somalia skal nå være steget til 142 etter tsunamien 2. juledag. Inntil 50.000 skal ha hatt behov for nødhjelp i Somalia, etter at bølgene skadet, og i mange tilfeller ødela, hjemmene deres.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere