RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

700 færre savnede svensker

Sist oppdatert:
Svenske myndigheter oppgir søndag at langt færre svensker nå er savnet etter katastrofen i Asia. Også antall bekreftede døde har sunket med sju personer.

Under en pressekonferanse søndag kom det fram at antallet savnede svensker har sunket fra 3686 til 2915, skriver Reuters. Også antallet bekreftede døde er justert ned fra 59 til 52 personer.

Ifølge statssekretær Hans Dahlgren er årsaken til at Sverige nå har langt færre personer på lista over savnede, er at myndighetene dobbelsjekker alle rapportene de har fått om savnede og døde etter katastrofen.

Dahlgren gjentok at antallet svenske dødsofre vil stige. Tidligere har myndighetene sagt at over 1000 svenske statsborgere kan ha omkommet i katastrofen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere