RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber norske ofre om unnskyldning

TV 2 møtte den thailandske statsministeren Thaksin Shinawatra i Phuket. Han ber om unnskyldning overfor nordmenn som har mistet sine.
Sist oppdatert:

TV 2s repporter Bent Skjærstad møtte Thaksin Shinawatra på Surin Beach, en av strendene på Phuket som er minst rammet av katastrofen.

- Vi vil be om unnskyldning overfor nordmennene som omkom under flodbølgen. Vi gjør vårt beste for å finne de som fortsatt er savnet, sa Thaksin Shinawatra til TV 2.

Shinawatra var på Surin Beach for å undersøke hvordan gjenoppbyggingsarbeidet kan gjøres best.

- Jeg sjekker situasjonen på alle strendene for å se hva vi kan gjøre, sa statsministeren til TV 2.

På Surin Beach er det fremdeles turister som bader og soler seg. For statsministeren er det viktig at turistene ikke mister tillit til Thailand som ferieland.

- Ja, de føler seg hvert fall trygge her fremdeles. Vi skal få alt tilbake til normalt i Phuket og Phi Phi i løpet av to måneder. I Khao Lak trenger vi litt mer tid, sier Shinawatra.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere