RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madeleines venner borte

Sist oppdatert:
Flere av prinsesse Madeleines venner er savnet etter katastrofen i Sørøst-Asia. Etter en TV-sending til inntekt for flodbølgeofrene lørdag tok den svenske prinsessen til tårene.

- Det føles tungt. Samtidig er det viktig å ikke gi opp, sa prinsesse Madeleine til den svenske avisen Expressen etter en TV-sending lørdag.

Kong Carl Gustaf fortalte samtidig at noen av familiens nærmeste venner var i Phuket da monsterbølgene slo inn over kysten.

Den svenske kongefamilien reiste lørdag mellom landets ulike TV-hus for å være med på innsamlingsaksjoner. For den yngste prinsessen ble de fryktelige fjernsynsbildene fra Asia for mye, skriver Expressen.

- Carl Philip og jeg er i samme vennekrets. Der er det både noen som har klart seg bra og noen som er savnet, forteller hun.

- Det er fryktelig, og vanskelig å sette ord på.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere