RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2 Nettavisen

Mistenker drap på bergensskip

Sist oppdatert:
Politiet tror de står overfor et drap, etter at en av mannskapet ombord det bergenske skipet «Champion Pioneer» ble funnet død etter en krangel.

Drapsetterforskere fra Bergen og Kripos reiser til De forente arabiske emirater onsdag for å se nærmere på det mistenkelige dødfallet. Politiet i Bergen fikk melding om dødsfallet tirsdag, skriver Bergens Tidende.

En 31 år gammel inder ble funnet død om bord i båten natt til mandag, etter at han tidligere på kvelden skal ha vært i basketak med en av de andre i mannskapet. Skipet var i internasjonalt farvann da dødsfallet skjedde.

I avhør med det lokale politiet i Fujaira i De forente arabiske emirater, skal kapteinen på kjemikalietankeren ha forklart at mannen ble krakilsk og måtte legges i jern. Senere ble han funnet død. Mennene som la 31-åringen i jern, skal avhøres av politiet onsdag.

- Vi vet at det har vært en uoverensstemmelse hvor den døde mannen var involvert. Jeg vil ikke gå inn på detaljene om hva som har skjedd, sier politioverbetjent Tove Lian Mathiesen ved Hordaland politidistrikt til BT.

Samtlige av mannskapet om bord på bergenstankeren er indere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere