RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet med pistol, bakbundet og innelåst på kott

Sist oppdatert:
Norsk student brutalt ranet i Peru.

20 år gamle Camilla Isbrekken fra Trondheim satt alene på kontoret til Strømmestiftelsens lokale samarbeidspartner Tierra de Ninos i det fattige slumområdet Ventanilla, da fire maskerte ranere slo til.

Isbrekken ble truet med pistoler, bakbundet og låst inne på et kott, mens ranerne forsynte seg med bærbare PC-er, kontanter og andre verdisaker.

Medstudenten Henriette Emily Skare (21) fra Frekhaug utenfor Bergen var tilfeldigvis ute for å kjøpe mat da ranerne slo til mot kontoret. Det var hun som fant Isbrekken etter kort tid.

Begge de to jentene er i fysisk god form og er nå i sikkerhet på et hotell i Lima der de blir fulgt opp av ansatte fra Strømmestiftelsen og Tierra de Ninos, opplyser Strømmestiftelsen i en pressemelding.

De to norske jentene studerer ved Hald Internasjonale senter i Mandal og er i Peru for Strømmestiftelsens utvekslingsprogram Act Now. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere