RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga besøkte Fattighuset

Sist oppdatert:

Se Vålerenga besøke Fattighuset her

Fattighuset i Oslo og Vålerenga har inngått et samarbeid. Sammen med andre samarbeidspartnere av Vålerenga, som Rimi, bidrar Vålerenga med mat og innsamling av klær. I tillegg deles det ut billetter til Vålerengas hjemmekamper på Ullevaal Stadion.

Fredag før seriepremieren mot Viking var VIF-profilene Mohammed Fellah, Mohammed Abdellaoue og Martin Andresen på besøk hos Fattighuset og hjalp til med matutdeling.

- Vålerenga som klubb har et ansvar utenfor det å spille fotball. Vi har et ansvar for lokalmiljøet vårt og dette er en veldig fin ting. For gutta er det veldig fint å få et litt annet perspektiv på livet, sier VIF-manager Martin Andresen til VIF TV.

Se Vålerenga besøke Fattighuset her

Litt om Fattighuset

Fattighuset er en selvhjelpsorganisasjon som ved hjelp av egen innsats og gjensidig hjelp har som formål å bedre livsgrunnlaget for folk som står i et uønsket avhengighetsforhold til det offentlige.

Fattighuset har ca 25 frivillige som bruker av sin tid til å hjelpe til med matutdeling og andre oppgaver på Fattighuset.

Les mer om Fattighuset her


(Alle foto: VIF Media)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere