RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga-keeper på landslaget

Lill Yvonne Karlsrud er historisk.

I november signerte Lill Yvonne Karlsrud for Vålerengas damelag. 25-åringen med fortid i Medkila og Klepp er hentet til Vålerenga før den første sesongen i toppserien.

I helgen ble Karlsrud historisk da hun som første Vålerenga-spiller ble hentet inn i en a-landslagstropp. Damelandslaget er fortiden på trenignssamling på La Manga.

- Først og fremst er dette bra for Lill Yvonne som kan komme ned dit og få trening sammen med de beste norske spillerne under gode forhold, sier dametrener Cecilie Berg-Hansen til vif-fotball.no.

- Det er også motiverende for Lill Yvonne å få denne tilliten og det er motiverende for hennes lagkamerater. Det viser at det er mulig å nå landslaget via Vålerenga. Det betyr selvfølgelig også mye for Vålerenga som klubb. Vi ønsker å utvikle så gode spillere at vi alltid har noen av våre med i landslagsdiskusjonen.

Karlsrud har tidligere erfaring fra Norges U23-landslag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere