RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga møter Barcelona

Sist oppdatert:

På Vålerengas bursdag, torsdag 29. juli kl. 19.00, kommer fotballstorheten FC Barcelona til Ullevaal stadion for å spille treningskamp mot Vålerenga. Dette blir den eneste oppkjøringskampen Barcelona skal spille i Europa før neste sesong.

Barcelona vant Primera Divisjon, den spanske supercupen, den europeiske supercupen og FIFA Club World Cup sist år. Forrige sesong ble Barcelona det første laget i historien som vant seks mulige trofeer på rad, inkludert Champions League i Roma.

Vålerenga får en fantastisk mulighet til å spille en vennskapskamp mot laget som er ansett som det beste i verden.

Stolt Andresen

Vålerengas manager, Martin Andresen, ser fram til å møte et lag av Barcelonas kaliber.

- Dette er en fantastisk mulighet for våre spillere til å møte noen av verdens beste spillere. Det vil være en lærerik kamp for spillerne våre, sier Andresen til VIF TV.

- Å møte denne typen spillere gir de gode referansepunkt på hva det kreves for å bli en bedre fotballspiller. Å få muligheten til å matche oss mot en så god motstander er veldig bra for Vålerenga som klubb, og dette er en kamp vi virkelig ser fram til å spille.

Se Andresen om møtet med Barcelona her

Guardiola gleder seg

FC Barcelonas manager, Pep Guardiola, ser fram til å besøke Norge.

- Dette er en flott mulighet for oss til å besøke våre supportere i Norge. Vi håper vi får en fin tid i Oslo og forhåpentligvis kan alle som kommer på kampen glede seg over en minnerik kamp, sier Guardiola.

Barcelona holder en generell pressekonferanse i FC Barcelona Stadium Press Conference Room rundt kl. 13.00 hvor også kampen mot Vålerenga blir annonsert.

For billettinformasjon - klikk her

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere