RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga snudde og vant

Sist oppdatert:
Slo Odd 4-2 og kapret 5. plassen.

Vålerengas 16-åringer ristet av seg skuffelsen etter lørdagens to tap og slo kraftig tilbake mot Odd Grenland i kampen om 5. plassen. VIF-gutta snudde 0-1 til 4-2 og rettet opp mange av feilene fra i går.

- Det ble en helt annen kamp enn mot Start i går ettermiddag. I dag var vi gode. Pasningene satt og vi hadde god bevegelse foran ballfører, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Det var mer sprut i gutta i dag og vi kjempa Odd ut av stilen.

Odd tok ledelsen 1-0 fra straffemerket før Vålerenga tok initiativet og snudde til 2-1. Til pause var stillingen 2-2, men Enga ville mest og sikret seieren med to mål etter pause. Sami Loulanti tegnet seg for to VIF-mål , mens Ole Sandnes og Deniz Tayasly scoret ett mål hver.

Dermed endte Vålerenga på 5. plass i turneringa. Trener Olsen er bare middels fornøyd.

- Totalt sett er vi ikke fornøyd med helga. Vi har vært for ustabile og har forvart oss for dårlig kollektivt. Vi har en del å jobbe med i vinter.

- Samtidig er slike turneringer veldig nyttige for oss. Nivået er høyere enn i serien hjemme og kampene gir mange nyttige svar. Vi blir straffa hardere for personlige feil og gutta ser hvor lista ligger om vi skal hevde oss i toppen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere