RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler nye Hydro-oppkjøp

Hydro har siden 1999 brukt 30 milliarder i året på oppkjøp. Hydros generaldirektør Eivind Reiten (bildet) varsler at det fortsatt vil komme oppkjøp innen aluminium og landbruk
Sist oppdatert:
- Hydros investeringsnivå vil også i årene fremover være høyt, og de største investeringene vil fremdeles skje innen oljevirksomheten. I aluminiums- og landbruksbransjene er behovet for konsolidering fortsatt stort. På litt lengre sikt vil derfor Hydros vekst innen disse områdene skje primært i form av oppkjøp, sier Reiten til Dagens Næringsliv.

Fra 1996 er omsetningen doblet, mens nettoresultat pr. aksje er på samme nivå som i 1995.

– Det blir feil å bedømme oss ut fra nettoresultatene alene. Våre nettoresultater vil variere fra år til år, fordi oljepris, gjødselspris og aluminiumspriser svinger. Den underliggende driften blir bedre og bedre, men vi kommer ikke unna endringer i markedspriser, sier Reiten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere