RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veksten fortsetter for PhotoCure-konkurrent

Sist oppdatert:
Amerikanske Dusa Pharmaceuticals fortsetter å vise økning i salget av sitt Kerastick-produktet som er en utfordrer til PhotoCures Metvix i Nord-Amerika
Ifølge en oppdatering så har Dusa solgt 20.196 enheter av legemiddelet Kerastick i tredje kvartal, opp fra 17.910 i andre kvartal. Tallene dekker både USA og Canada. Kerastick ble introdusert i Canada i andre kvartal.

Kerastick er legemiddelet som inngår i Dusas fotodynamiske behandling Levulan for forstadier til hudkreft, såkalt aktinisk keratose.

Når det gjelder utplasseringen av lyskilde BLU-U som aktiverer virkestoffet i Kerastick ble det netto utplassert 90 nye enheter i det nordamerikanske markedet i løpet av kvartalet, mot 183 i andre kvartal. Nettoøkning i tredje kvartal.

Ved utgangen av tredje kvartal hadde Dusa 870 enheter utplassert på legekontorer og -sentre.

PhotoCure venter fortsatt på å entre det amerikanske markedet med sitt Metvix-produktet som vil konkurrere direkte med Dusas Levulan-behandling.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere