RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdig slutt for Jeter

Sist oppdatert:
New York (NTB-AFP): Derek Jeter, en av senere tids største baseballstjerner, slo torsdag inn vinnerpoenget i sin aller siste hjemmekamp for New York Yankees.

– Det har vært 20 morsomme år, sa 40-åringen etter at han i 9. og siste omgang traff godt nok til at Antoan Richardson kunne løpe inn 6-5 fra 2. base. Dermed var kampen over, og Jeter kunne feires av lagkameratene og 48.613 tilskuere.

– Jeg har aldri vært så nervøs. For første gang i karrieren håpet jeg at ballen ikke skulle slås til meg, sa han om faren for å spolere avskjedskampen med en forsvarsfeil.

I stedet kronet han den med et offensivt utropstegn.

– Jeg greier ikke å stoppe tårene. Det er så mange følelser, sa veteranen som hjalp Yankees til fem World Series-titler og ble uttatt på allstarlaget 14 ganger. Han har vært Yankees-kaptein siden 2003.

Klubben var allerede uten sjanse til å komme til sluttspill, men slo avdelingsvinner Orioles i den siste hjemmekampen. Sesongen avsluttes med tre bortekamper mot erkerival Boston Red Sox, som heller ikke kommer til sluttspill. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere