RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil splitte MRG

Sist oppdatert:
En fisjon er foreslått i Media & Research Group for å synliggjøre verdiene bedre.
Media & Research Group vil rendyrke den operative virksomheten og vil dermed splitte selskapet i to. Tidligere har Spits blitt skilt ut av Media & Research Group.

Det nye selskapet skal inneholde diverse finansielle aktiva som selskapets aksjer i Spits, diverse fordringer og kontanter.

Formålet med fisjonen er å rendyrke den operative virksomheten i MRG-konsernet, som i dag bedrives gjennom NORSTAT-selskapene i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

- MRG vil etter fisjonen fremstå som et rendyrket operativt selskap med virksomhet gjennom NORSTAT-selskapene. Det utfisjonerte selskapet vil forvalte de finansielle aktiva som medfølger i fisjonen samt vurdere og foreta nye investeringer i henhold til selskapets kompetanse, står det i en børsmelding.

- Det er styrets oppfatning at de underliggende verdier i dagens MRG vil komme bedre frem gjennom fisjonen, skriver selskapet i en begrunnelse.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere