RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villig til å toppe Noble

Sist oppdatert:
Skipsreder John Fredriksens SeaDrill skal være villig til å gå over 200 for A-aksjen i Smedvig, men ikke mer enn nødvendig
Ifølge Dagens Næringsliv har Carnegie indikert et tilbud på 201 kroner pr. A-aksje i Smedvig overfor de andre store A-aksjonærene. Et slikt bud vil være avhengig av at SeaDrill får 50 prosents eierandel.

Konsernsjef Tor Olav Trøim i SeaDrill sa til iMarkedet.no tidligere denne uken at SeaDrill også kunne være interessert i en post tilsvarende 33,3 prosent av stemmene i Smedvig.

Amerikanske Noble Drillig sitter i dag med 39,2 prosent av A-aksjene i Smedvig etter å ha kjøpt nesten alle A-aksjene til Smedvig-familien. De er fortsatt i tenkeboksen for å vurdere et forventet bud på resten av Smedvig.

Trøim svarte i en epost til DN i går at SeaDrill ikke er villige til å strekke seg til 205 kroner for A-aksjene i Smedvig.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere