RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Visma ute etter nok en konkurrent (Ny)

Sist oppdatert:
Visma er ute etter det tidligere Handsselskapet Scenario. Øystein Moan & Co. har allerede sikret seg godkjenning fra 47 prosent av aksjene
Visma Software har kjøpt 47 prosent av aksjene i Scenario Professional ASA. Dette selskapet ble i fjor sommer skilt ut av Hands, som før dette igjen var en del av Merkantildata-systemet.

Visma betaler 20 kroner pr. aksje og antall aksjer er på 1.703.565. Hands salgsgevinst ved salget var 38,3 millioner kroner.

Avtalen avhenger av due diligenc og godkjenning fra styret i Visma, heter det i meldingen fra Visma.

Visma byr også på resten av Scenario.

Øystein Moan sier til iMarkedet at det kommer flere aksepter fra Scenario-aksjonærene inn nå, men at han ikke har den fulle oversikten mandag formiddag. Det som imidlertid er klart er at styreformann og investor Riulf Rustad allerede har sagt ja til å selge sine aksjer i selskapet.

Moan sier videre at Scenario vil bevares som en selvstendig enhet og at selskapet driver med overskudd.

- Selskapet er gode på vertikaler og har en god kundebase, sier Moan til iMarkedet.

Scenario er blant annet inne med butikk-dataløsninger i Sverige.

Tidligere har Moan sikret seg økonomisystemleverandørene PC Systemer (SPCS) og Micro 80 i det norske markedet. I tillegg til dette har han kjøpt seg opp i CRM-leverandøren SuperOffice i Norge.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere