RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Været ødela for Gresvig

Sist oppdatert:
Sportskjeden Gresvig fikk været i mot seg og opplevde resultatnedgang så vel som omsetningssvikt i første kvartal. Sjekk tallene her
Grevsig ble rammet av mildvær og lite snø i første kvartal, noe som skader det forholdsvis væravhengige selskapet.

Sportskonsernet fikk driftsinntekter på 381,3 millioner kroner i første kvartal, mot 430,5 millioner kroner samme periode i fjor.

Driftsresultatet endte på 19,3 millioner kroner mot 30,9 millioner kroner samme kvartal i fjor mens resultat før skatt endte på 18,5 millioner kroner mot 29,5 millioner kroner samme kvartal året før.

Selskapet er optimistiske for 2005, og skriver i rapporten at forhåndssalget har vært meget godt – noe som legger grunnlaget for et bra resultat også i 2005.

Som kjent er sportsbransjen utsatt for omsetningssvingninger. Det påvirker konsernets løpende suppleringssalg og er avgjørende for konsernets totale resultat. Tre nye butikker er åpnet i løpet av første kvartal 2005 og vil bidra til omsetningsvekst i 2005, skriver selskapet i rapporten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere