RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vurderer landslaget

Sist oppdatert:
Landslagsledelsen vil ha Martin Andresen.

I slutten av mars spiller Norge tidenes første offisielle landskamp i futsal. Irland er motstander i dobbeltlandskamp i Dublin 30. og 31. mars.

Landslagstrener Esten O. Sæther er fornøyd med at troppen hans nå får prøve seg på internasjonal motstand.

- Vi ser frem til dobbeltlandskampene mot Irland, som også er ferske i futsal-sammenheng. Gjennom dette tiltaket vil vi få en pekepinn på hvor vi står i internasjonal futsal, både taktisk og rent ferdighetsmessig, sier han til fotball.no.

Martin aktuell

I forbindelse med uttaket av troppen ønsker landslagsledelsen å se nærmere på enkelte spillere, og har innkalt til samling i KFUM-hallen 28.februar.

Blant de som har fått innkallelse er VIF-manager Martin Andresen, som spiller for Vålerenga Futsal i 2. divisjon.

Andresen har foreløpig ikke tatt en avgjørelse om han blir med. Spesielt passer tidspunktet for landskampene dårlig, da disse kommer midt mellom to kamper i Tippeligaen for Vålerengas A-lag.

Forfall fra Singh

Harmeet Singh ble også blitt innkalt til samlingen, men han er opptatt med U21-landslagsspill i slutten av februar. Klubben ønsker heller ikke å fristille han for landskamper i futsal i Tippeligasesongen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere