RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wal-Mart hever guiding(Ny)

Sist oppdatert:
Verdens største supermarkedkjede, amerikanske Wal-Mart har lagt frem resultat for første kvartal som ligger en cent over konsensus
[i]Nytt: Guiding fra Wal-Mart[/i]

Wal-Mart fikk et resultat pr. aksje på 50 cent, mens det ifølge estimater fra First Call var ventet 49 cent.

Omsetningen var på 64,7 milliarder dollar i første kvartal, mot 56,7 milliarder i samme periode i fjor. Omsetning i første kvartal steg med 6,4 prosent i første kvartal for de butikkene som også eksisterte i samme periode i fjor.

Wal-Mart opplyser at det forventer et resultat i andre kvartal på mellom 60-62 cent pr. aksje, mens konsensus ligger på 60 cent ifølge First Call. For helåret 2004 sier Wal-Mart at de nå venetr et resultat på 2,39 dollar pr. aksje, mens konsensus ligger på 2,37 dollar.

- Jeg er oppmuntret av styrkingen i økonomien og bedret el-apparatmarked. Selv om jeg er bekymret over virkningen økte bensin- og petroleumspriser vil ha for våre kunder, er jeg fortsatt optimistisk for resten av året, sier konsernsjef Lee Scott i Wal-Mart i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere