RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Webcenter leverer i et tøft marked

Sist oppdatert:
IT-konsulenthuset Webcenter leverer gode resultater i et tøft IT-marked. Selskapet melder også om en god start på andre kvartal
Webcenter fikk et resultat før skatt på 2,7 millioner kroner i første kvartal, mot minus 4,6 millioner kroner i samme periode i fjor. Bunnlinjen er særlig løftet opp av renteinntekter på 1,8 millioner kroner i første kvartal.

Selskapet venter at den gode trenden fortsetter.

- Selskapet har hatt en god begynnelse på andre kvartal ved signering av flere viktige kontrakter innenfor hovedproduktområdene. Aktiviteten i andre kvartal er normalt høyere for selskapet enn i første kvartal. Styret forventer et positivt driftsresultat/EBITA, skriver selskapet.

Webcenters omsetning falt til 29 millioner kroner i første kvartal, fra 30,7 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet til selskapet endte på 0,9 millioner kroner i kvartalet, mot minus 6 millioner kroner i samme kvartal.

Kontanter og bankinnskudd ved kvartalets avslutning var på 120,7 millioner kroner, noe som var en økning på 20,9 millioner kroner i forhold til tilsvarende periode i fjor.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere