RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wæhler solgt til Aalborg

Sist oppdatert:
Kjetil Wæhler ble torsdag solgt til den danske klubben Aalborg.

Se avskjedsintervjuet med Wæhler på VIF TV.

Etter seks år i Vålerenga har Kjetil Wæhler (32) valgt å prøve lykken i utlandet på slutten av en innholdsrik karriere, og har signert en treårskontrakt med Aalborg. Når Aalborg kom på banen ytret Wæhler et ønske til Vålerenga om å få lov til å gå i forhandlinger med den regjerende danske seriemesteren.

- Først og fremst vil jeg takke Vålerenga for at de har gitt meg sjansen til å få et lite eventyr på slutten av karrieren. Jeg har hatt seks gode sesonger her i et bra miljø med artige medspillere, sier Wæhler til vif-fotball.no.

- Jeg har vunnet det jeg kan vinne i norsk fotball, og når Vålerenga ga meg denne muligheten til dette takket jeg ja til tilbudet fra Aalborg.

Wæhler kom til Vålerenga foran 2003-sesongen. Sesongen før spilte han i Moss på utleie fra Wimbledon, hvor han gikk skadet i tre år.

Etter å ha vært med å redde plassen i Tippeligaen omtrent på overtid i 2003-sesongen, fikk både Wæhler og Vålerenga en veldig opptur. Seriesølvet i 2004 ble kronet med seriegullet året etter. Det ble bronse i serien i 2006 men de to siste sesongene har ikke svart til forventningene i serien. Allikevel husker han det siste best.

- Cupfinalen er det jeg husker best. Det var et verdig punktum for min karriere i Vålerenga og var det morsomste jeg har vært på noen gang som fotballspiller. Da tar jeg gjerne steget videre til en annen liga, sier Wæhler om sin avslutning i Vålerenga.

Se avskjedsintervjuet med Wæhler på VIF TV.

Martin om Wæhler-overgangen:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere