RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FUNNET DREPT: I dette parkeringshuset på Grønland i Oslo sentrum ble den 44 år gamle mannen funnet drept.
FUNNET DREPT: I dette parkeringshuset på Grønland i Oslo sentrum ble den 44 år gamle mannen funnet drept. Foto: Maria Schiller Tønnessen (Nettavisen)

Ytterligere én pågrepet for drap i Oslo

Sist oppdatert:
Ytterligere en mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap i et garasjeanlegg i Oslo tidligere i sommer.

Mannen framstilles onsdag ettermiddag for varetektsfengsling, opplyser Oslo politidistrikt.

Det var 17. juni i år at en 44-årig norsk-vietnamesisk mann ble funnet drept i et parkeringshus under Grønland Torg i Oslo.

Både en bil med den drepte og en bil som ble funnet utbrent på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter på Kløfta, er undersøkt av politiet.

44-åringen er tidligere frifunnet for drapsforsøk på en 39 år gammel norsk-vietnameser. En 37 år gammel mann fra Stavanger var først siktet for etterfølgende bistand i saken, men siktelsen mot ham er utvidet til drap eller medvirkning til drap. Ifølge VG er 37-åringen broren til 39-åringen som ble forsøkt drept i 2012.

Ifølge avisa ble 44-åringen i dagene før drapet advart om at noe kunne skje ham, og at han måtte være på vakt. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere